Karin

Helaas, heeft Karin een ski ongelukje gehad, en is zij voorlopig even uit de running. (wanneer ze terug is, is nog niet bekend)

Dat betekend dat wij eventueel contact met u opnemen over uw al reeds gemaakte afspraak om deze te verplaatsen of dat u door Anita of Marloes geholpen wordt.

Daarom staan wij hierdoor ook sneller vol en is onze agenda snel gevuld, een afspraak maken is uiteraard geen probleem maar het kan zijn dat de wachttijd iets langer is dan u van ons gewend bent.

Bedankt voor jullie begrip en tot gauw!

Groetjes team Hairtudio Scissors



Kerst

Vergeet niet om tijdig een afspraak te maken voor de feestdagen, en met name voor Kerst!


Bij Hairstudio Scissors begrijpen we hoe belangrijk het is om er tijdens de feestdagen op je best uit te zien.
Om teleurstelling te voorkomen, raden we je aan om je afspraak voor Kerst vroegtijdig te boeken.
Laat ons je helpen stralen en schitteren tijdens deze speciale tijd van het jaar.


Wacht niet te lang, want onze agenda's vullen zich snel. Boek nu en verzeker jezelf van de perfecte look voor Kerst.



Prikkelarme uurtjes

Bij Hairstudio Scissors streven we ernaar om een inclusieve en gastvrije omgeving te bieden voor al onze klanten. We begrijpen dat een bezoek aan de kapper voor sommige mensen een uitdaging kan zijn, met name voor degenen met ADHD, autisme, of kapperangst.

Daarom introduceren we onze 'Prikkelarme Uurtjes', speciaal ontworpen voor deze doelgroep. Tijdens deze uren creëren we een rustige, kalme omgeving met verminderde prikkels om ervoor te zorgen dat jouw kapperervaring zo comfortabel mogelijk is. Onze medewerkers begrijpen de behoeften van klanten met deze uitdagingen en zullen met zorg en begrip te werk gaan.

We moedigen ouders aan om hun kinderen met ADHD of autisme, of iedereen die angstig is voor een kappersbezoek, uit te nodigen om deel te nemen aan onze Prikkelarme Uurtjes. Samen zullen we ervoor zorgen dat ze de best mogelijke haarverzorging ontvangen in een veilige en ondersteunende omgeving.

Bij Hairstudio Scissors willen we dat iedereen kan genieten van een bezoek aan de kapper, ongeacht hun individuele behoeften. Neem gerust contact met ons op om de beschikbaarheid en details van onze Prikkelarme Uurtjes te bespreken. We staan klaar om jou en je dierbaren de zorg en aandacht te bieden die jullie verdienen.

 



Klik hier om alle nieuwsberichten weer te geven.

Afspraak maken




Contact Gegevens

Hairstudio Scissors
Fresiastraat 21
7531 VH Enschede
053 - 433 88 22


Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9.00 tot 18.00 uur
Woensdag: 9.00 tot 13.00 uur
Donderdag: 9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:* 9.00 tot 20.00 uur
Zaterdag: 8.00 tot 14.00 uur
Zondag: Gesloten
* Langere openingstijd ivm koopavond