Hairstudio Scissors

In oktober van het jaar 1992 zijn wij gestart aan de Pioenstraat 30. Op twee februari 2002 zijn wij verhuisd naar het midden van het winkelcentrum van de wijk Stokhorst. Na 26 jaar zijn wij op 13 november 2018 één deur opgeschoven naar ons derde pand, aan de Fresiastraat 21.  Prachtig nieuw ingericht, passend bij het nieuwe Winkelcentrum Stokhorst


In onze salon staat een team van 3 professionele hairstylisten met ruime ervaring voor u klaar. Dames en heren zijn welkom bij ons in de salon. Wilt u eens iets nieuws, of advies over uw kapsel, of een nieuwe kleur?

Voor een professioneel kleuradvies kunt u bij onze Redken erkende kleurspecialisten terecht. Kwaliteit staat daarbij voorop!

Wilt u zich eens echt laten verwennen? Neem dan plaats in onze strakke wasunits die zijn voorzien van electrisch verstelbare voetsteun en shiatsu luchtdrukmassage. Samen met onze beroemde hoofdmassage betekent dit maximale luxe en comfort voor de klant!

Daarnaast geven we u ook advies voor een trouw- of feestkapsel. U wordt geholpen door onze fasionhairstylist.

Wij kunnen ook uw make-up verzorgen, zodat u compleet verzorgt op het feest verschijnt.

Informeert u gerust over de mogelijkheden.

We werken volgens afspraak, maar kom gerust langs. Wie weet kunnen we u direct helpen. U kunt ook zelf online een afspraak inplannen. Gebruik de ONLINE AFSPRAAK MAKEN knop op deze pagina.

Natuurlijk mag u ons ook bellen voor een afspraak: 053 - 433 88 22

Bij onze passie voor het vak worden wij ondersteund door educators van Redken. Regelmatig volgen al onze hairstylisten trainingen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.  

Hairstudio Scissors is premium ambassador van Redken.  

Wij zijn lid van de ANKO en erkend leerbedrijf.  

Afspraak maken
Contact Gegevens

Hairstudio Scissors
Fresiastraat 21
7531 VH Enschede
053 - 433 88 22


Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9.00 tot 18.00 uur
Woensdag: 9.00 tot 13.00 uur
Donderdag: 9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:* 9.00 tot 20.00 uur
Zaterdag: 8.00 tot 14.00 uur
Zondag: Gesloten
* Langere openingstijd ivm koopavond