Internationaal erkende kwalificatie voor Hairstudio Scissors uit Enschede.

Na een 7 daagse curcus in het Redken education center in Hoofddorp hebben Nanette en Anita van Hairstudio Scissors, hun examen voor Certified Haircolorist positief afgesloten. Zowel schriftelijk als in de vorm van een praktisch examen.

Waarom deze curcus: "Ten eerste om onze kennis te verbreden, maar ook om een nog beter kleuradvies te kunnen geven in de salon. Je moet goed weten wat wel en zeker niet kan. We hebben thuis de nodige theorie moeten leren. Een groot deel van het examen bestaat ook uit theorie. Niet alleen hoe ontwikkelt haarverf, maar ook wat doet het met je haar, en wat moet je weten om een zo lang mogelijk houdbaar en zo mooi mogelijke kleur te creëren. Op de kappers opleiding krijg je ook wel kleurtheorie, maar die gaat er lang niet zo diep op in. Voor deze curcus is praktijk ervaring met het product een vereiste. Je moet tijdens het praktijkexamen namelijk verschillende opbreng- en folietechnieken binnen een beperkte tijd kunnen laten zien. Een echte aanvulling voor bij ons in de salon".

Het realiseren van een voorspelbare haarkleur kan bij sommige klanten echt een uitdaging zijn. Belangrijk zijn daarbij het overleg tussen hairstylist en klant, productkennis, niveau van de hairstylist, en de gebruikte techniek.

Door topkappers te onderscheiden en hun Redken Certified Haircolorist te noemen, maakt Redken het klanten makkelijker de kleur te krijgen die ze graag willen. Redken zet deze zeer getrainde coloristen, die bereid zijn om te investeren om de beste te worden, in de spotlights. Zo zorgt Redken ervoor dat het makkelijker wordt klanten en uitmuntende coloristen bij elkaar te brengen.

Afspraak maken
Contact Gegevens

Hairstudio Scissors
Fresiastraat 21
7531 VH Enschede
053 - 433 88 22


Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9.00 tot 18.00 uur
Woensdag: 9.00 tot 13.00 uur
Donderdag: 9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:* 9.00 tot 20.00 uur
Zaterdag: 8.00 tot 14.00 uur
Zondag: Gesloten
* Langere openingstijd ivm koopavond